En je
weet 't...
altijd
gezellig!
Menu
vrijdag, 25-11-2016

Nieuwe CD

Vanaf nu verkrijgbaar: “Wij hêw’ ur sin an“!

Yes!!! Wat zijn we ontzettend blij en trots op de gloednieuwe CD “Wij hêw’ ur sin an“, resultaat van een prachtige samenwerking tussen De Gromkes en Gang is Alles!

Nadat onze drummer Gert Jan en Daniël Metz het plan voor een CD-opname hadden gesmeed, is er weken keihard gewerkt om tot een mooi resultaat te komen. En voor een topresultaat ben je bij Daniël Metz Music, die de productie heeft verzorgd, natuurlijk op het juiste adres; Daniël super bedankt voor je geduld! De mix is gedaan door Jan Koning van Royal Studio in Volendam, de mastering in de Wisseloord Studios door Sander van der Heide. Maar wat is een CD zonder een mooie opdruk en hoes? Egbert Reining van WebOntwerp Ameland verzorgde dat voor ons. Allen bedankt! Wat zijn we enorm blij met het eindresultaat!

Het drie nummers tellende “Wij hêw’ ur sin an” is vanaf nu verkrijgbaar voor slechts € 5,00 via onze website, bij De Snuusterij in Hollum, De Haan Electronics in Buren en natuurlijk bij optredens van Gang is Alles en De Gromkes. Haal ‘m snel in huis!

Nieuwe CD

© 2019 De Hollumer Gromkes